Usein kysytyt kysymykset

Teemme yhteistyötä Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa. Teemme renkaanvaihdot yhteistyökumppaneidemme tiloissa. Kaikkien pisteidemme lähellä on erilaisia palveluita, joissa asiakas voi käydä asioimassa samalla kun me vaihdamme renkaat. Kaikissa pisteissä asiakkaamme voivat joko ajaa ajoneuvon itse pisteelle omalla varatulla ajallaan, tai jättää avaimet meille jo etukäteen, jolloin me ajamme auton pisteelle. Avaimet voi tulla noutamaan myöhemmin pisteeltämme.

Ajanvarauskalenterimme löydät osoitteesta http://www.onestoppi.fi/varaa-aika. Sesonkimme aukioloajat määräytyvät säiden perusteella. Säät ovat Suomessa kuitenkin hyvin vaihtelevia ja siten sesonkimme aukioloajat vaihtelevat myös säiden ja asiakasmäärien mukaan. Tiedotamme aukioloajoista nettisivuillamme, sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Renkaiden vaihtoon pääsee ilman ajan varaamista mikäli kalenterissa on tyhjiä välejä varattujen aikojen välissä. Ruuhkaisimpina hetkinä sesongista tällaisia päiviä ei välttämättä ole tarjolla. Ajan varanneet asiakkaat palvellaan aina ensin. Sesongin hiljennyttyä on vaihdolle mahdollisuus päästä ilman varausta.

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Tampereen Rengasparkki Oy:n kanssa. Me otamme alta vaihdetut renkaat talteen ja jokaisen päivän päätteeksi Rengasparkki hakee renkaat rengasvarastoonsa. Kun renkaat jälleen halutaan varastosta seuraavana sesonkina vaihdettavaksi, varataan aika joltakin Onestopin toimipisteeltä vähintään kahta (2) päivää ennen haluttua vaihtoajankohtaa ja Rengasparkki toimittaa renkaat suoraan pisteelle odottamaan. Sinulle palvelu on helpoin mahdollinen. Tulet vain kaupoille ilmoittaen siitä etukäteen meille ja kauppareissusi aikana renkaat vaihdetaan autoosi ja vanhat renkaat säilötään puolestasi.

Jokaiselta pisteeltämme löytyy käsien desinfiointiaineita. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme myös desinfioimaan käsiänsä sekä säilyttämään turvavälin asiakkaisiimme. Desinfioimme myös auton ratin sekä ovenkahvat, joihin työntekijämme ovat koskeneet. Näin kannamme oman osamme pandemian ehkäisemisessä.

Asiakkaalla tulee olla renkaisiin sopivat pultit sekä mahdolliset soviterenkaat mukanaan renkaiden vaihtoon tullessaan. Onestop ei myy soviterenkaita tai uusia pultteja pisteillään. Myös mahdollisten lukkopulttien avain asiakkaalla tulee olla mukana.

Kyllä. Jokaisella Onestopin pisteellä renkaanvaihtoon kuuluu rengaspaineiden tarkastus ja täyttö/tyhjennys.

Emme tasapainota. Onestop ei vielä omista renkaiden tasapainotukseen tarvittavia työkoneita.

Vaihdamme renkaat kaikkiin B-kortilla ajettaviin autoihin. Myös pienet pakettiautot kuuluvat näihin. Asiakkaan tulee kuitenkin huomioida, että suurin osa pisteistämme sijaitsee parkkihalleissa, joissa sisäänajoluiskan suurin sallittu auton korkeus on 2,2-2,3 metriä.

Onestopin toimipisteet ovat pääsääntöisesti yksittäisiä kuluttaja-asiakkaiden autoja varten. Erikseen sovittuna voimme kuitenkin tehdä isompiakin automääriä esimerkiksi yritysten kanssa sovittuna muissa paikoissa. Tällaisista mahdollisuuksista tiedustelut voi tehdä numeroon: 050 369 0244 / Jesse Niemi / Onestop